- Visste jeg ville komme høyest

ULLEVAAL (Dagbladet): Pappa Odd Iversen var rørt til tårer over Steffens prestasjoner i går kveld og Steffen takket senior for at han kanskje spilte sin beste landskamp.

- Vi møttes og tok en prat tirsdag. Han fortalte meg hva jeg er god til og det hjalp. Jeg hadde den rette magefølelsen allerede før kampen, sier Steffen til Dagbladet.

Slik beskriver Steffen selv scoringen sin:

- Jeg fikk et overlegg som tre stykker gikk opp, men jeg visste at jeg ville komme høyest. Du kan godt si at det var en Steffen spesial, sier 22-åringen som ser ut til å gå mot sin beste sesong noensinne.

- Alt stemmer om dagen. Jeg stortrives i Tottenham og føler meg helt skadefri. Det går bra med laget og endelig lyktes landslaget. Nils Johan telte 11 sjanser til oss. Det må være noe av det beste vi har gjort.

- Er dette din beste landskamp?

- En av de absolutt beste. Jeg vant alt i lufta og fikk til mye med ballen. Jeg mener at jeg var i nærheten av noe liknende mot Georgia og Hellas borte, men dette er den største opplevelsen jeg har hatt. Det var utrolig gledelig å lykkes på hjemmebane.

- Hvorfor var dere så mye bedre i dag enn mot Hellas?

- Vi hadde høyere tenning i hele laget. Midtbanen var mer aggressiv. Jeg hadde en god magefølelse helt fra morgenen av.