Viste finger'n og ræva til Odd-supporterne

Vålerengatrener Tom Nordlie svarte med å vise finger'n og ræva da Odd-supporterne begynte å synge mot ham. Kampen mellom Vålerenga og Nordlies tidligere klubb endte målløst.

Etter kampen var Vålerenga-treneren tydelig irritert og lite interessert i å snakke om finger'n-episoden midtveis i andre omgang:

Odd-supporterne begynte å synge «Tom Nordlie er ræva, Tom Nordlie er ræva» - hvorpå den tidligere Odd-treneren gikk fram til sidelinja, viste først finger'n og så ræva til bortelagets supportere.

- Litt show må man få ha. At folk i Skien hater meg tar jeg som et kompliment, sa Nordlie før han slo om.

- Synes du en trener i eliteserien bør oppføre seg slik mot bortelagets supportere?

- Det gidder jeg ikke svare på. Kan du ikke heller skrive om det som foregår ute på banen? svarte en stadig mer irritert Nordlie.

Han nektet også å svare på om han vil reagere på samme måte om det samme skulle skje på nytt, og benyttet heller anledningen til å skjelle ut Dagbladets reporter.

Det skjedde sekunder etter at han hadde skjelt ut en NRK-reporter som dristet seg til å antyde at Vålerenga spilte som et førstedivisjonslag.

Odd-fansen vant kampen mot VIF-klanen i sluttminuttene, og feiret borte-poenget med å synge «rykker ned med Nordlie». Trykk reload/oppdater for de siste endringene

<B>UTTRYKKSFULL:</B> Tom Nordlie har et aktivt kroppsspråk.