SMELL:  LeBron James' ble fanget opp av et tv-kamera like før kampstart og sendt ut til omtrent 20 millioner tv-seere. Under kampen ble han taklet og smalt hodet inn i et fotokamera. Og til syvende sist tapte hans Cavaliers kampen. Foto: Ken Blaze/NTB Scanpix.
SMELL: LeBron James' ble fanget opp av et tv-kamera like før kampstart og sendt ut til omtrent 20 millioner tv-seere. Under kampen ble han taklet og smalt hodet inn i et fotokamera. Og til syvende sist tapte hans Cavaliers kampen. Foto: Ken Blaze/NTB Scanpix.Vis mer

Viste LeBron James' penis før kampstart

Glipp i tv-produksjonen.

(Dagbladet): Han er basketballens soleklart største stjerne. Elleve ganger har han blitt plukket ut NBAs All Star-team, fire ganger har han blitt kåret til NBAs mest verdifulle spiller og to ganger har han vunnet NBA med Miami Heat.

Før årets sesong returnerte han til Cleveland Cavaliers, og med James på laget har Cavs tatt seg helt til NBA-finalen. Der ledet de 2-1 i kamper i best av sju serien, før Golden State Warriors utliknet i natt.

James havner stort sett i medias søkelys for sine enestående prestasjoner på banen, mens etter nattens finale er det helt andre ting som er i fokus.

At ett eller flere tv-kameraer er rettet mot superstjernen er ikke uvanlig kost, men under nattens kamp fikk millioner av tv-seere se litt for mye. Like før kampstart da han skulle rette på shortsen, kom hans edle deler til synet for seerne der hjemme.

Selv om det var bare i et lite sekund, fikk en rekke med seg øyeblikket som nå har spredd seg som ild i tørt gress i sosiale medier.

Ifølge TMZ Sports var det omtrent 18,5 millioner amerikanske tv-seere som kunne se glippen.

En rekke medier deriblant The Guardian omtaler også hendelsen.

ABC som står bak produksjonen risikerer å få en saftig bot for glippen. Da Janet Jackson ene pupp kom til synet under pauseunderholdningen under Super Bowl i 2004, ble CBS ilagt en bot på 550 000 dollar. Boten ble senere annullert av Høyesterett.

I Norge er det TV 2 som sitter på NBA-rettighetene og nattens kamp finale ble sendt på TV 2 Sportskanalen. Under TV 2s sending var det annet kamera som sto for tv-bildene i det aktuelle tidsrommet.

Som om ikke tv-glippen var nok, ble LeBron James taklet i andre quarter, så han havnet blant fotografene. James holdt seg til hodet og som du kan se på bildet fikk han seg et solid kutt i hodet. James fullførte kampen og gjorde 20 poeng for Cavaliers, som tapte kampen 82-103.

 KUTT:  LeBron James fikk seg en solid trøkk under nattens finale. Foto:AP Photo/Tony Dejak/NTB Scanpix.
KUTT: LeBron James fikk seg en solid trøkk under nattens finale. Foto:AP Photo/Tony Dejak/NTB Scanpix. Vis mer