Viste oppgitt Torres på benken mens Drogba rullet rundt

- Drogba skjønner selv at det ser dumt ut, sier Fjørtoft.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Chelsea - Barcelona 1-0.

En ting kommer man ikke unna når man skal oppsummere Didier Drogbas innsats mot Barcelona i går kveld: Ivorianeren satte inn kampens eneste mål og skaffet laget sitt et lovende utgangspunkt før returen i Spania.

Likevel ble spissen utsatt for massiv hets, blant annet på sosiale medier, på grunn av det han holdt på med uten ball på Stamford Bridge.

- Drogba. Du er en god spiller, men vær så snill å stå på beina, twitret Wayne Rooney, og selv alpinstjerne Aksel Lund Svindal hadde innspill til matchvinneren:

- Engelsk fotball ikke hva det en gang var. Chelsea og deres Oscar-vinner Drogba viser pinlig moral og karakter, fastslo Svindal.

Heller ikke alle i Chelsea-leiren virket overimponert før pause, i tv-sendingen på Viasat klippet man til benken da Drogba lå nede etter en tilsynelatende kontaktfri duell rett før hvilen, og bildene viste en tilsynelatende Fernando Torres i samtale med Ross Turnbull.

Man kan selvfølgelig ikke lese tankene til spanjolen, men det er i hvert fall åpenbart hva producer forsøkte å antyde med redigeringen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer