Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Viste rumpa til Runar

Først scoret Lasse Lie med et trickskudd, så viste han konkurrenten rumpa.

(Dagbladet.no), Haslum - Runar 29-25: Runar gikk knallhardt ut i NM-finalen for herrer, men i det lange løp ble det litt for tøft, og Sandefjord-laget ble hardt straffet.

- De gikk tøft ut - nesten litt over kanten. Men så fikk de utvisningen på Tormod Moldestad og da avgjorde vi kampen. Utvisningen kom nok som en konsekvens av det tøffe spillet deres, sa Haslum-trener Pål Jensen til TV2 etter kampen.

Runar begynte klart best i Oslo Spektrum, men da Moldestad ble utvist like før pause, svarte Haslum etter hvilen.

- Spilte slik vi kan

For i andre omgang rant målene inn i Runar-buret. Og da toppscorer Erlend Mamelund satte inn 15-14 på herligste vis noen minutter ut i omgangen, var kampen snudd.

- De kriga noe veldig. En tøff match. Men så løsnet det for oss, og så kom vi fem mål foran og da var det gjort, sier Mamelund.

Finalens vakreste - og kanskje det viktigste psykologisk sett - var Lasse Lies trickskudd til 18-15-ledelse for Haslum.

Lie kastet seg inn fra høyre og var helt ute av balanse, men klarte å få lurt ballen i mål via stanga.

USTOPPELIG: Erlend Mamelund var ustoppelig i Haslum-angrepet. Ikke før dommeren blåste stoppet han - på ni mål. Foto: Eirik Helland Urke
USTOPPELIG: Erlend Mamelund var ustoppelig i Haslum-angrepet. Ikke før dommeren blåste stoppet han - på ni mål. Foto: Eirik Helland Urke Vis mer

- I andre omgang spilte vi slik vi kan, sa en euforisk Lie etter kampen, mens han prøvde å få TV2s fotograf til å filme alle de tilreisende supporterne.

- Største jeg har opplevd

Da dommerne blåste av kampen, kastet Haslums-spillerne seg over hverandre, trener Pål Jensen tok æresrunden, mens slukørede Runar-spillere måtte ta den tunge veien opp for å hente sølvet.

- Dette er det største jeg har opplevd på håndballbanen. Helt sinnsykt deilig, sier toppscorer Mamelund.

Runar-trener Rune Teigen var fornøyd med gutta, men måtte bare innse at det ikke holdt helt inn.

- De som er på banen gjør en jævlig bra match, men det holder dessverre ikke helt inn. Vi får rødt kort og flere utvisninger. Det blir for få på benken. Det er de 30 første minuttene vi må ta med oss.

UTVIST: Runars Tormod Moldestad fikk marsjordre av dommerne.
ROMPA MI: Lasse Lie var strålende på Haslums høyrekant - og på andre kanter.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media