Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Visum-tabbe opprører Sandstø

Somen A. Tchoyi stanset i kontroll på vei til Kypros.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Odd-trener Arne Sandstø fortviler etter at lagets kameruner Somen A. Tchoyi måtte snu og reise hjem til Norge på vei til treningsleir på Kypros.

For skal man til Kypros, trenger man visum.

Først da Tchoyi ble kontrollert på vei gjennom sikkerhetskontrollen i Frankfurt ble Odd klar over kjempetabben.

- Dette er en stor miss av klubben. Apparatet som har ansvaret for å organisere treningsturene våre har gjort en altfor dårlig jobb, sier Arne Sandstø til Varden.

Jobber på spreng

Odd skal være på Kypros en hel uke, og Tchoyi går dermed glipp av flere viktige treningsøkter. Om da ikke direktør Lasse Hansen lykkes i et desperat forsøk på å få tilsendt de nødvendige visumpapirene. Han har jobbet på spreng for å rette opp fadesen, men har ingen enkel jobb ettersom Kypros ikke har noen ambassade i Norge.

Derfor har han forsøkt seg på den kypriotiske ambassaden i Stockholm - men der har det vært lukket og låst i helgen.

- Slik det ser ut nå, skjer det ingenting før mandag morgen, sier Hansen til Varden.

SITTER HJEMME: Somen A. Tchoyi må sitte hjemme i Skien mens resten av laget trener i Kypros. Han fikk ikke innreise i landet fordi han manglet visum. Foto: SCANPIX
SITTER HJEMME: Somen A. Tchoyi må sitte hjemme i Skien mens resten av laget trener i Kypros. Han fikk ikke innreise i landet fordi han manglet visum. Foto: SCANPIX Vis mer

Sandstø understreker at Tchoyi er en uskyldig part i glippen som har skjedd, og legger ikke skjul på sin frustrasjon overfor klubben. Noen selvkritikk tar han ikke.

- Klubben har for dårlige rutiner. Vi har spillere med så mange forskjellige nasjonaliteter at vi burde være oppmerksomme på slike ting, sier han.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!