Vitesse-Marcus scoret i sin første kamp på fire måneder

Markerte seg på annetlaget.

ENDELIG TILBAKE PÅ BANEN: Marcus Pedersen scoret det første målet da annetlaget til Vitesse slo annetlaget til Twente 3-2. Foto:  Paul Meima | Vitesse
ENDELIG TILBAKE PÅ BANEN: Marcus Pedersen scoret det første målet da annetlaget til Vitesse slo annetlaget til Twente 3-2. Foto: Paul Meima | VitesseVis mer

||| Tirsdag var Marcus Pedersen på banen for første gang etter et langt skadeavbrekk. Det resulterte i umiddelbar nettsus for Vitesse Arnhems 2.-lag.

Etter fire måneder på sidelinjen, følte Pedersen at det var på tide å kjenne følelsen av scoring igjen. Etter 11 minutter puttet den tidligere Strømsgodset-angriperen det første målet i 3-2-seieren over Twentes annetlag.

- Jeg føler meg bra med tanke på at det var min første kamp på fire måneder. Det var godt å score, men det er også min jobb, sa Pedersen til klubbens nettsted.

20-åringen ble byttet ut etter 62 minutter. Nå håper han på spilletid for Vitesses A-lag mot Utrecht søndag.

- Jeg er fortsatt ikke 100 prosent, men det vil ikke vare lenge. Om jeg spiller til helgen vet jeg ikke, jeg trenger nok noen dager på å bli enda sterkere fysisk. Vi får se mot Utrecht, sa Pedersen etter debutkampen.

(NTB)