Vitner: - Ronaldo oppførte seg eksemplarisk

Men svensk vitne sier noe helt annet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Les også: Ronaldo arrestert

(Dagbladet.no): I kjølvannet av gårdagens arrestasjon av Cristiano Ronaldo står det fram vitner i avisene.

Og beretningene som dukker opp, er mildt sagt motstridende. Ronaldo er mistenkt for en påstått voldtekt i London tidligere denne måneden.

«Eksemplarisk»

To vitner som var på Sanderson Hotel den kvelden Ronaldo er beskyldt for å ha voldtatt to unge kvinner på en suite på hotellet, har snakket med Daily Mirror.

Ifølge avisa insisterer vitnene på at Ronaldo oppførte seg «eksemplarisk» hele kvelden til tross for at han angivelig ble plaget av kvinner som ville ha autografer og bilder. Det ene vitnet beskriver Ronaldo som «klinkende edru».

Rakesh Shah (25) forteller at han tok et bilde av venninnen sin sammen med Ronaldo i hotellbaren.

- Ronaldo sto der med tre eller fire venner, men sa ikke veldig mye. Han drakk cola. Venninnen min spurte om hun kunne bli fotografert sammen med ham, og han sa ja. Jeg så ham forlate baren omkring klokka ni, sier Shah.

AVVISER ANKLAGENE: Cristiano Ronaldo skal ha sagt til venner at han ikke har hatt noe å gjøre med kvinnene som anklager ham for voldtekt. I går ble han arrestert, avhørt og løslatt mot kausjon. Her ankommer han Manchester Uniteds treningsfelt Carrington i formiddag. Foto: AP/Scanpix
AVVISER ANKLAGENE: Cristiano Ronaldo skal ha sagt til venner at han ikke har hatt noe å gjøre med kvinnene som anklager ham for voldtekt. I går ble han arrestert, avhørt og løslatt mot kausjon. Her ankommer han Manchester Uniteds treningsfelt Carrington i formiddag. Foto: AP/Scanpix Vis mer

- Høylytt og fuktig

Et svensk vitne som ønsker å være anonymt, forteller en ganske annen historie i Aftonbladets Sportbladet i dag.

Blant annet skal det ha blitt hevdet at de aktuelle jentene var prostituerte.

- Ja vi fikk høre at jentene var prostituerte, men jeg kan ikke bekrefte at de virkelig var det, sier svensken.

- De satt og festet i hotellbaren. Det var Cristiano Ronaldo, de to kvinnene og eventuelt noen venner av ham. Det gikk vilt for seg, som det pleier å gjøre når fotballspillere er i farta. Høylytt og mye alkohol, påstår det svenske vitnet.

Bedyrer sin uskyld

I går kveld ble Ronaldo løslatt mot kausjon. Han har hele tiden hevdet at han ikke kan forstå anklagene som skriver seg fra natt til søndag 2. oktober, kvelden etter at United spilte bortekamp mot Fulham.

Agenten hans, Jorge Mendes gjentok standpunktet til Ronaldo i går kveld: Anklagene er grunnløse og fri fantasi fra kvinnene.

- Som etterforskningen vil vise, så er er ikke anklagene bygget på fakta, sier Mendes.

Ifølge Daily Mail vil politiet som en del av etterforskningen undersøke hvorvidt kvinnene kontaktet en av søndagstabloidene for å selge historien før de gikk til politiet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer