Vitner mot Leeds-kompis

Leeds' Seth Johnsen har forklart seg om hva som skjedde før Jody Morris ble voldtektsanmeldt.

 • Leeds-spiller navngitt Morris ble sluppet ut etter 36 timer i varetekt i går. Dagen før ble han arrestert på Leeds' treningsfelt etter at ei 20-årig jente anmeldte ham og en annen mann for voldtekt.

  I dag skriver avisa Daily Mirror at lagkameraten Seth Johnsen allerede har vært hos politiet og avgitt forklaring.

  Johnsen skal ha sittet i bilen på det tidspunket jenta hevder overgrepet skjedde. Også Jermaine Pennant, innleid til Leeds fra Arsenal, skal ha vært med på bilturen fra et utested i byen seint mandag kveld.

  Vingen Pennant var sjåfør og skal ha kjørt Johnsen hjem. Det skal ha vært på veien til huset hans jenta hevder voldtekten skjedde - i ei veilomme på motorveien A58.

  Politiet har sperret av område og tråler busslomma etter bevis.

  Jenta som anmeldte Morris og den andre mistenkte Kristofer Dickie, skal ha blitt i bilen fram til Johnsen ble satt av seinere på natta.

  - Jenta gikk ut av bilen, men ikke inn. I stedet ringte hun med mobilen sin, jeg tror det var til kjæresten, sier en kilde til avisa.

  Fotballklubben Leeds meldte i går at de vil støtte politiet fullt og helt i etterforskningen.

  - Det skal sendes klare signaler om de ikke vil tolerere oppførsel som skader klubbens navn. Alle i garderoben tror Jody er uskyldig i denne hendelsen, men vi mistenker at han blir syndebukk for denne byturen, sier en Leeds-kilde til avisa.

  (Dagbladet.no)

SAMMEN I KAMP:</B> Jody Morri (t.h) omfavner Seth Johnson, som nå har vitnet i voldtektssaken i Leeds.