- Vitner om mangel på fotballfaglig innsikt

Også Eggen hudfletter NFF.

KRITISK: Nils Arne Eggen mener Drillo burde fått sitte ut VM-kvaliken. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix
KRITISK: Nils Arne Eggen mener Drillo burde fått sitte ut VM-kvaliken. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Nils Arne Eggen mener at Norges Fotballforbunds (NFF) behandling av Egil Olsen er totalt ubegripelig. Eggen mener at det var helt feil at Drillo måtte gi seg som landslagstrener med to VM-kvalifiseringskamper igjen.

- Det vitner om mangel på fotballfaglig innsikt og tro på at man snu totalt opp/ned på ting i løpet av én og en halv uke. Dette er totalt ubegripelig for oss fotballfaglige.

Selvfølgelig mener jeg at han burde ha fortsatt ut kvalifiseringsperioden, sier tidligere topptrener - nå trener for Orkla i 3.-divisjon - Nils Arne Eggen til NTB.

Skjønte tegningen Odd-trener Dag Eilev Fagermo er litt mer forsiktig i sine uttalelser.

- Det Drillo har gjort for Fotball-Norge burde gjort at han ble behandlet med største respekt. Selv om NFF ikke sier det selv, kan det virke som de skjønte at det ikke ville bli noe VM-sluttspill, og da kan det hende at de gikk for et skifte på dette tidspunktet med tanke på nettopp å øke sjansene i neste kvalifisering, sier Fagermo til NTB.

Debatten har rast i store deler av Fotball-Norge de siste dagene etter at Olsen ikke fikk fortsette. Drillo ble selv intervjuet på TV 2 mandag kveld. Der kom han med kraftig kritikk over måten han mener seg behandlet på. Han var også kritisk til måten Nils Johan Semb er behandlet på.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer