Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vitor Pereira er Omars nye trener i Olympiakos

- Det hele kom overraskende på oss.

FÅR NY TRENER: Vitor Pereira ble onsdag ansatt som Olympiakos-trener. Omar Elabdellaoui spiller i klubben. Foto: AFP PHOTO/ LOUISA GOULIAMAKI
FÅR NY TRENER: Vitor Pereira ble onsdag ansatt som Olympiakos-trener. Omar Elabdellaoui spiller i klubben. Foto: AFP PHOTO/ LOUISA GOULIAMAKI Vis mer

Vitor Pereira ble onsdag ansatt som ny trener i den greske fotballklubben Olympiakos, dagen etter at Michel overraskende fikk sparken.

Den 46-årige portugiseren førte Porto til seriegull i hjemlandet både i 2012 og 2013. Deretter har han vært trener for Al-Ahli i Saudi-Arabia, før han nå hentes til den greske storklubben.

Den norske landslagsbacken Omar Elabdellaoui fikk dermed ny sjef dagen etter at den forrige måtte gå.

- Det hele kom veldig overraskende på oss. Jeg trodde ikke noe på det før alle spillerne fikk beskjed om å komme til treningsfeltet tirsdag kveld, sier Elabdellaoui til Nettavisen.

Michel ble ansatt i februar 2013 og førte Olympiakos til to seriegull og en cuptittel, men den spanske 51-åringen fikk kritikk for lagets spillestil, og kritikken økte da laget ikke gikk videre i mesterligaen.

- Etter å ha forlatt treningsbanen for siste gang og tatt farvel med mine spillere og klubbens ansatte, som har fått meg til å føle meg hjemme de to siste årene, var det umulig å holde tårene tilbake. Jeg vil savne dere, skrev Michel i et åpent brev offentliggjort på klubbens nettsted.

Klubbens eier Vangelis Marinakis skal ha vært misfornøyd med at laget ikke spilte underholdende nok. Laget er på 2.-plass i serien, ett poeng bak PAOK.

- Ingen av spillerne vet helt hvorfor han ble sparket, men styret var tydeligvis ikke fornøyd nok. Vi har ikke alltid spilt like bra, men vi har fått gode resultater, sier Elabdellaoui til Nettavisen.

- Jeg er helt sikker på at Michel snart får jobb i en ny storklubb.

(NTB)