Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vladimir Vukicevic med sterk femteplass

Løp på sin tredje beste tid noensinne.

STERKT: 13,69 er den tredje beste tiden Vladimir Vukicevic har løpt på noensinne og viser at formen fortsatt er god.
Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
STERKT: 13,69 er den tredje beste tiden Vladimir Vukicevic har løpt på noensinne og viser at formen fortsatt er god. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer

Vladimir Vukicevic løp inn til en svært sterk femteplass på 110 meter hekk i et stevne i Linz mandag kveld. Han ble klokket inn på 13,69.

Det er den tredje beste tiden han har løpt på noensinne og viser at formen fortsatt er god.

Vukicevic satte norsk rekord med 13,55 sekunder 26. juli, den samme dagen som OL åpnet i London. Før det hadde han 13,65 fra forsøket i EM i Helsingfors i slutten av juni. Da manglet han fem hundredeler på å klare B-kravet til OL.

- Starten var ikke helt bra. Den var litt slapp, men avslutningen av løpet i Linz mandag var glimrende, sier far og trener Petar Vukicevic til NTB.

Mandagens løp var det første Vladimir Vukicevic løp siden han satte rekord i slutten av juli. Han skal løp korthekk også i NM, og dersom han løper opp mot sitt beste, er han en sterk kandidat til å vinne kongepokalen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media