JOBBER PÅ SPRENG: Tonen er litt mer optimistisk, men fortsatt gjenstår hektisk arbeid for brasilianerne slik at VM-stadionet i São Paulo blir klart til åpningskampen neste uke. EPA / SEBASTIAO MOREIRA / Scanpix
JOBBER PÅ SPRENG: Tonen er litt mer optimistisk, men fortsatt gjenstår hektisk arbeid for brasilianerne slik at VM-stadionet i São Paulo blir klart til åpningskampen neste uke. EPA / SEBASTIAO MOREIRA / ScanpixVis mer

VM-arenaen ser fortsatt ut som en byggeplass

Jobber på spreng i Brasil.

Tonen er litt mer optimistisk, men fortsatt gjenstår hektisk arbeid for brasilianerne slik at VM-stadionet i São Paulo blir klart til åpningskampen neste uke.

Corinthians Arena ble søndag testet da Corinthians og Botafogo spilte 1-1 foran 37 000 tilskuere.

Stadionet tar 65 000 tilskuere, men en hel tribune ble ikke brukt etter krav fra brannvesenet.

Fortsatt mangler Arenaen ligner fortsatt på en byggeplass, men en rekke ting var blitt forbedret sammenlignet med forrige test for noen uker siden.

- Det er blitt gjort en del endringer for endre utseendet på stadionet, sier Tigao Paes, sjef for organisasjonskomiteen.

- Vi skal tilpasse en del ting på de provisoriske tribunene, internett skal settes opp og det mangler en del i VIP-boksene. Alt er blitt bedre, det er jeg ikke i tvil om, sier Paes.

Seks kamper Mange av de 37 000 tilskuere hadde problemer med å komme inn i tide, fordi politiet fikk tilstrømmingen til å flyte for langsomt.

Utover åpningskampen mellom Brasil og Kroatia 12. juni, skal Corinthians Arena være vertskap for ytterligere fem VM-kamper.

(NTB)