VM-ballen til Mosjøen

Frode Berg (22) fra Mosjøen vant konkurransen TippeVM her på Dagbladet.no. Nå gleder medisinstudenten seg til å prøve VM-ballen på løkka.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg var vel heldig. Det er jo bare en gjettekonkurranse, sier Frode Berg beskjedent etter å ha stukket av med en overlegen førsteplass i Dagbladet.nos konkurranse, der det gjaldt å prikke inn riktig resultat i alle kampene i fotball-VM.

- Jeg hadde en god start, og da jeg så jeg lå godt an, fulgte jeg enda bedre med, sier Berg.

- God start? Hadde du tippet 1-0 til Senegal mot Frankrike?

- Nei! Var det noen som hadde riktig på den i det hele tatt? undrer Berg.

Under VM var han midt i innspurten til eksamen. Berg avsluttet fjerde år av medisinstudiet i Trondheim i vår, og VM-kampene var god avveksling i lesingen.

- Det var godt å gjøre noe annet innimellom. Jeg fulgte med på svensk TV, og fikk sett de kampene jeg ville se, sier han.

Personnlig var han svak for England og Argentina i utgangspunktet.

- Det gikk jo ikke så bra med dem. Men det var gøy å følge med lagene som overrasket. Jeg synes Sør-Korea var morsomme å se på. Men generelt var jeg ikke så veldig imponert over nivået på dette mesterskapet.

Frode Berg har spilt aldersbestemt fotball for Mosjøen IL, men spiller ikke aktivt lenger. Det hender imidlertid at han finner veien til løkka. Da kan førstepremien i TippeVM, en flunkende ny VM-ball sette en ekstra farge på finessene.

- Vi får håpe det, sier den lykkelige vinner.

(Dagbladet.no)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer