VM-bronsen til Ragnhild Mowinckel

VM-bronsen forteller Ragnhild at utforgullet er innen rekkevidde

Den første kvinnemedaljen i VM på 18 år smaker godt for Ragnhild Mowinckel. Den lover enda bedre.

GRUNN TIL Å VÆRE BLID: Så fornøyd var Ranghild Mowinckel etter utfordelen av kombinasjonen. Så kjørte hun strålende slalåm, vant bronse og ble enda blidere. Det lover godt for søndagens utfor. Ragnhild Mowinckel er igjen en av favorittene. Foto : Hans Arne Vedlog / Dagbladet
GRUNN TIL Å VÆRE BLID: Så fornøyd var Ranghild Mowinckel etter utfordelen av kombinasjonen. Så kjørte hun strålende slalåm, vant bronse og ble enda blidere. Det lover godt for søndagens utfor. Ragnhild Mowinckel er igjen en av favorittene. Foto : Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ENKELTE TING ER sånn at man tror det ikke før man har sett det. Nå har vi sett Ragnhild Mowinckel kjøre meget god slalåm.

Nå tror vi både Ragnhild Mowinckel og Norge er i gang, og at denne kombibronsen bare erbegynnelsen på et godt VM for Norge.

DE 16 HUNDREDELENE Ragnhild Mowinckel (26) var bak vinneren i Super G (6. plass) fortalte at vår beste kvinnelige alpinist har farten og fartsfølelsen inne.

Tredjeplassen i superkombinasjonens utfordel bekreftet det.

MEN DET VAR eksepsjonell grunnteknikk og gode skiferdigheter som kjørte hjem VM-bronsen denne ettermiddagen i Åre. Slalåm er jo det Ragnhild Mowinckel er lengst unna. Det er fra storslalåm til fart hun har hentet sine triumfer. Men gode skiløpere behersker det meste, og Ragnhild Mowinckel er en meget god skiløper.

I tillegg er hun hard i hodet.

Måten hun angrep slalåmomgangen på var eksemplarisk.

Måten hun gjennomførte den på, med tanke på grunnlaget hun har i slalåm, var egentlig over evne.

INGEN HADDE TRODD Ragnhild Mowinckel kunne levere den sjette beste omgangstida i slalåm. Men det gjorde hun. Det holdt hun som ledet etter utfordelen, østerrikske Ramona Siebenhofer, unna med fire hundredeler. Det holdt til bronse. Og var det ikke et sjokk, så var det i hvert fall rimelig overraskende.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer