Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

VM-debutant Ukraina i rute

Slo Luxemburg og har 7-0 på de tre siste kampene.

(Dagbladet.no:) Ukraina - Luxemburg 3-0. Andrej Sjevtsjenko & Co. var det første laget fra Europa som kvalifiserte seg for VM, deres første verdensmesterskap.

I kveld beviste ukrainerne at de er i rute, ved å slå Luxemburg 3-0. Det er ikke et resultat som skremmer vannet av VM-motstanderne, men tre mål og ingen baklengs gir selvtillit én dag før alvoret starter i Tyskland.

Ukraina VM-debuterer mot gruppefavoritt Spania onsdag i neste uke.

7-0 på tre kamper

Sjevtsjenko starten kveldens kamp på benken, siden han har slitt med en kneskade i det siste. Han kom innpå etter en time, og scoret gultrøyenes andre mål.

Før dette sendte Andrej Voronin Ukraina i ledelsen etter 55 minutter og Maksim Kalinitsjenko økte til 3-0 minuttet etter Sjevtsjenkos mål.

I de andre oppkjøringskampene har Ukraina slått Libya (3-0), spilt uavgjort mot Italia (0-0) og slått Costa Rica (4-0).

I tillegg til Spania skal Ukraina møte Tunisia og Saudi Arabia i gruppespillet.

TILBAKE MED SCORING: Andrej Sjevtsjenko har vært kneskadd, men scoret da han kom inn torsdag kveld. Foto: REUTERS
TILBAKE MED SCORING: Andrej Sjevtsjenko har vært kneskadd, men scoret da han kom inn torsdag kveld. Foto: REUTERS Vis mer
SELVTILLITEN ER PÅ PLASS: Andrej Sjevtsjenko og Maksym Kalinitsjenko scoret to av Ukrainas mål mot Luxemburg.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling