VM-drømmen ble servet i senk

Nila og Ingrid startet lovende.

VM ER OVER: Det startet lovende for Ingrid Tørlen og Nila Håkedal, men så våknet brasilianerne. Foto: Alf Ove Hansen / SCANPIX
VM ER OVER: Det startet lovende for Ingrid Tørlen og Nila Håkedal, men så våknet brasilianerne. Foto: Alf Ove Hansen / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet.no) Nila Håkedal og Ingrid Tørlen spilte ikke bare for en åttendelsfinale i kveld - de spilte også for den norske sandvolleyæren.

De tre andre norske lagene forsvant nemlig ut av VM-sanden tidligere på dagen.

Dessverre fulgte Håkedal og Tørlen samme vei.

- Dette er kjipt, altså. Vi viser at vi kan, men så glipper det. Dette kommer til å svi litt i kveld, sier Tørlen til NRK.

Tøffe serverDet ble en tøff kamp for Nila og Ingrid mot brasilianske Maria Clara og Carol - og spesielt de knallharde servene til førstnevnte er en utfordring for alle par som møter dem. I denne kampen slo hun inn en på 86 km/t, som er mesterskapets hardeste på kvinnesida så langt.

De norske jentene tok initiativet fra start, og holdt seg et par poeng foran gjennom hele det første settet. Da det gikk mot slutten rykket de litt fra , og da Tørlen først blokket og Nila så la ballen ned på linja - sikret de seg settseieren med 21-16.

Da så alt veldig lovende ut.

I andresettet var rollene byttet om. Da var det søstrene Salgado som holdt seg foran, og de lot aldri Nila og Ingrid slippe inn i kampen i det settet. De vant 16-21.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer