Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

VM-drømmen knust for skadeforfulgte Kallur

Mister sommerens friidretts-VM.

SKUFFET: Susanna Kallur er skadd og får ikke være med i VM. Hun hadde også en nedtur da hun falt i OL for tre år siden. Foto:AFP PHOTO / GABRIEL BOUYS
SKUFFET: Susanna Kallur er skadd og får ikke være med i VM. Hun hadde også en nedtur da hun falt i OL for tre år siden. Foto:AFP PHOTO / GABRIEL BOUYS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Skadeforfulgte Susanna Kallur blir ikke klar til friidretts-VM i sørkoreanske Daegu rundt månedsskiftet august-september.

Den svenske hekkeløpsstjernen er fortsatt ikke kvitt sin siste skade, og nå gir hun opp tanken på å kvalifisere seg for mesterskapet.

- Det blir ikke noe VM. Det har vi lagt fra oss. Vi bestemte oss for et par dager siden, sier Kallur til det svenske nyhetsbyrået TT.

30-åringen håper å kunne være tilbake i konkurranser senere i sommer, og begynner allerede nå å konsentrere seg om OL i London neste år.

- Jeg føler at jeg har mange år igjen, så jeg vil ikke stresse fram noe, påpeker Kallur.

Det er en overbelastning i to muskelfester som skaper problemer for Kallur nå.

- Det har vært veldig vanskelig å finne ut hva det er, men jeg har vært på massevis av undersøkelser, og har nå fått en endelig diagnose. Jeg har ødem i to muskler, sier hun.

(NTB)