Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

VM er ikke over for Koller

Men han spiller ikke mot Ghana.

Tsjekkiske Jan Kollers skade er mindre alvorlig enn først antatt, og nå kan spissen rekke VM-kampen mot Italia 22. juni.

33-åringen måtte forlate banen under mandagens kamp mot USA, og de første antakelsene sa at han mistet resten av mesterskapet.

Nå viser det seg at det er en mindre alvorlig lårskade som satte den storvokste spissen ut av spill under 3-0-seieren mandag.

- Da jeg følte smerten trodde jeg at mesterskapet var over. Men røntgenbildene viser at ingenting er avrevet, sier Monaco-spilleren som fikk store deler av forrige sesong spolert grunnet en kneskade.

Koller regner med å være tilbake i trening i løpet av uken.

- Lørdagens kamp mot Ghana rekker jeg ikke, men jeg burde være i trening i løpet av tre-fire dager, sier Koller, som rakk å sette inn sitt 41. landslagsmål med en fantastisk heading mot USA før han ble skadet.

(ANB)

VONDT: Jan Koller mister nok Ghana-kampen på lørdag, men VM er ikke over. Foto: EPA
VONDT: Jan Koller mister nok Ghana-kampen på lørdag, men VM er ikke over. Foto: EPA Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling