Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

VM-feber

BLACKBURN (Dagbladet): VM-året er 12 dager gammelt og Drillo er i ferd med å fylle almanakken med reisevirksomhet. Men alt handler ikke om Frankrike. Førstkommende søndag er nemlig Drillo på plass i belgiske Gent - for trekninga av kvalifiseringsgruppene til EM 2000.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

-EM-trekninga er veldig viktig og veldig spennende, sier Drillo sjøl om han ikke vil ha noe direkte med landslaget å gjøre når kvalifiseringa mot sluttspillet i Belgia og Nederland starter til høsten. I den grad han vil innvolvere seg i landslaget etter seg sjøl, handler det om kampanalyse og papirhjelp til arvtaker Nils Johan Semb. Men så lenge han bestemmer holder han rorpinnen, og til helga handler det altså om en liten Belgia-tur.

Alt annet fram til VM-avreisen 4. juni handler om Frankrike.

Den første helga i februar er det ny Drillos-samling her i England. Hvor er ennå ikke bestemt. Og når den er unnagjort blir det en liten tur hjemom før han setter kursen mot Afrika og Burkina Fasso.

For å spionere på Marokko i Afrika-cupen.

Klar prioritet

-Jeg skal ihvertfall se en kamp, kanskje to, sier Drillo. Datoene og matchene han har å velge mellom finner du i almanakken. For sjøl om Brasil spiller turnering i USA i det samme tidsrommet er det Marokko som gjelder. Sør-amerikanerne kan han nok om.

-Jeg må prioritere Marokko fordi jeg ikke kjenner dem i det hele tatt. Brasil får jeg se seinere - jeg tror det blir mot Argentina i slutten av april. Og så blir det Marokko igjen i begynnelsen av mai - de spiller visstnok en turnering på hjemmebane.

Kong Hassan 2. Cup heter den.

Drillos spiller fire landskamper før VM. Tre borte og en hjemme. Og ut over det er ikke så veldig mye mer bestemt. Drillos sier:

-Jeg har sett på muligheten til å besøke Myggen og Frank (Strandli) i Hellas og å ta en tur for å sjekke ut Dan Eggen i Spania. Nå hører jeg imidlertid at Dan er skadet og ute i sju uker, så nå vet jeg ikke hvordan det blir. Og noe mer enn det er det ikke i boka- foreløpig.

-Jeg er nemlig ikke så veldig flink til å planlegge, sier Drillo.

<B>149 DAGER IGJEN:</B>Allerede førstkommende søndag skal Drillo ut på reisefot. Denne gangen er målet Gent i Belgia, der kvalifiserings-gruppene til EM 2000 skal trekkes.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!