VM-finalist på RBK-besøk

Marco Bode spilte VM-finalen fra start for Tyskland. Tirsdag så han på forholdene i Rosenborg.

- Jeg vil prøve noe nytt. Rosenborg er absolutt en mulighet, sa Bode, som ble vist rundt på Lerkendal av sin gode venn Rune Bratseth.

- Jeg hadde egentlig tenkt å legge opp, men etter et godt VM-sluttspill er jeg kommet på andre tanker. Jeg kunne godt tenke meg å avslutte med spill i mesterligaen, sa Bode til Ritzau.

- Tanken om en overgang til Rosenborg startet i pressen. Så begynte jeg og Rune å tulle litt med det, og nå er det plutselig blitt mer alvorlig, sa Bode, som innrømmer at førstevalget er England - og gjerne London.

Et par klubber, blant dem Fulham, har vist interesse for spissen som har 14 sesonger for Werder Bremen, 101 bundesligamål og 39 landskamper på merittlista.

- Men det er mye positivt med Rosenborg. Det er en hyggelig klubb med fine mennesker. Det tiltaler meg, sier Bode, som under norgesoppholdet har fått med seg en konfirmasjon i Bratseths familie.

33-årige Bode ble god venn med Rune Bratseth da de spilte sammen i Werder Bremen. Bode fortalte i en bok om personlig kristne fotballspillere om hvordan han ble invitert til å bli med i Bratseths bibelgruppe, og at hans deltakelse der betydde mye for hans tro.

(NTB)

VIL VIDERE: Marco Bode vil gjernde avslutte karrieren i Champions League. Og han utelukker ikke RBK som et alternativ.