Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Formel1-helga i Monaco ble kjedelig for publikum mener Fernando Alonso

VM-førerne slakter Monaco som formel 1-arena

Den legendariske løypa får slakt av sportens største stjerner.

KJEDELIG: Lewis Hamilton var en av førerne som var tydelig misfornøyd etter løpet i Monacos gater. Foto: Phil Duncan/ProSports/REX/Shutterstock
KJEDELIG: Lewis Hamilton var en av førerne som var tydelig misfornøyd etter løpet i Monacos gater. Foto: Phil Duncan/ProSports/REX/Shutterstock Vis mer

Lewis Hamilton og Fernando Alonso mener at helgens VM-runde i formel 1 i Monaco var den kjedeligste noen gang.

Daniel Ricciardo vant fra beste startposisjon til tross for at motorkraften i Red Bull-bilen var redusert med 25 prosent.

Bak ham skjedde det svært lite på den trange banen i fyrstedømmet.

Det var ikke behov for noen sikkerhetsbil for første gang siden 2009.

- Dette ble ekstremt kjedelig, kanskje det kjedeligste løpet som er blitt kjørt. Ingen sikkerhetsbil, ikke noe gult flagg. Jeg tror at sporten må tenke litt mer på å lage show, for dette ble skuffende greier.

- Vi er nødt til å gi noe til fansen slik at de i det minste får litt igjen for pengene. Dette er Monaco, og det er slik det er. Vi starter i den rekkefølgen vi kvalifisert inn til, og slik ender det i mål også, sa Fernando Alonso.

Alonso har tidligere vunnet to ganger i Monaco.

Finnen Kimi Räikkönen var like frisk i uttalelsene som Alonso og VM-leder Lewis Hamilton.

- Kvalifiseringen avgjør alt her. Det skjer ikke mye. Alle kjører i en rekke etter hverandre, og føreren i tet dikterer farten, sa Räikkönen.

- Det vil sjokkere meg om noen hjemme i TV-stolen klarte å holde seg våkne. Dette var ikke kjøring slik det skal være. Ingen angrep, bare ren defilering, sa Lewis Hamilton.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media