«VM frister ikke nå»

PHUKET (Dagbladet): På drømmeøya Mai Ton i Thailand koser Espen «Shampo» Knutsen og samboer Hanne Undli seg i tropevarmen mens bølgene skyller dovne innover stranda. I kveld starter ishockey-VM i Russland - uten Norges beste spiller.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- VM frister ikke nå, sier Shampo. Han er solbrun, avslappet og nyter ferien mens guttepjokken er hjemme i trygg forvaring hos familien.

I bungalowen som ligger på den privateide øya Mai Ton utenfor Phuket tenker ikke Espen så mye på en ny framtid i NHL. Heller ikke på kameratene som møter verdensmester Tsjekkia i VM-match i St. Petersburg i kveld. Men noen tanker har han gjort seg om guttas muligheter til å overleve i A-puljen.

- Vi må slå Japan.

- Tsjekkia og Canada er vanskelige å slå, mener han.

Det var Shampo som stilte opp og reddet Norges plass blant verdens beste nasjoner. Men han sa stopp da Leif Boork ville ha ham med til sluttspillet.

- Jeg har et avslappet forhold til mesterskapet, men jeg håper selvsagt det går bra med gutta, sier han.

Espen og Hanne har endelig litt tid sammen - helt på egenhånd. Og det er tydelig at de trives på luksusstedet sør i Thailand.

Krangler ikke

- Ja, dette er herlig. Jeg har gjort et valg som går på prioritering av familie og venner. Det er grunnen til at jeg ikke spiller i VM. Det er ingen uoverensstemmelser mellom Boork og meg lenger. Det var før i tida, sier Shampo og tar et godt tak rundt kjæresten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer