VM-håpet svekkes for Neville

Gary Neville kan trolig glemme VM. England-backens skade er verre enn David Beckhams.

Neville måtte forlate Champions League-semifinalen mot Bayer Leverkusen etter en takling av Ze Roberto. Det meste tyder nå på at Manchester United- og England-backen ikke er tilbake tidsnok til å rekke sommerens VM-sluttspill.

Gårsdagens undersøkelser var slett ikke godt nytt for 27-åringen. Neville har pådratt seg et fotrotsbrudd - tilsvarende det David Beckham er satt ut av spill for. Men Neville har i motsetning til Beckham fått bruddet i et bein som står i forbindelse med lilletåa, skriver Daily Mail.

En slik skade tar lenger tid å lege og Neville må derfor belage seg på mellom seks til åtte ukers pause fra fotballen.

2. juni VM-åpner England mot Sverige.

- Jeg vet ikke nå om han har mulighet til å rekke VM. Jeg har snakket med Manchester United, og vi må bare se hva som skjer. Jeg vil gi David og Gary alle muligheter til å bli friske til VM, sier landslagssjef Sven-Göran Eriksson.

7. mai tar Svennis ut VM-troppen. Nå gjenstår det å se om svensken gambler på å ta med både David Beckham og Gary Neville.

(Dagbladet.no)

<B>FOTBRUDDGJENGEN:</B> Både Gary Neville og David Beckham har brukket et fotrotbein. Her gratulerer de Dairus Vassel, målscorer mot Paraguay.