VM-helter om kjæresten: - Lurer nesten på om han ikke vil se meg

Skiskytterjentene om lange samlinger og et liv på reise. To av dem ser knapt kjærestene sine i vinterhalvåret.

MANGE DØGN SAMMEN: VM-skiskytterne Tiril Eckhoff, Ingrid L. Tandrevold, Marte Olsbu Røiseland og Synnøve Solemda reiser sammen hele vinterhalvåret. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
MANGE DØGN SAMMEN: VM-skiskytterne Tiril Eckhoff, Ingrid L. Tandrevold, Marte Olsbu Røiseland og Synnøve Solemda reiser sammen hele vinterhalvåret. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
  • Normaldistansen, tirsdag 15.30.

ÖSTERSUND (Dagbladet): - Det er et sirkus-liv, sier Ingrid Landmark Tandrevold (22) til Dagbladet.

Det er trolig et fåtall av nordmenn som har flere reisedøgn i 2019 enn VM-medaljevinnerne Tandrevold, Tiril Eckhoff (28) og Marte Olsbu Røiseland (28).

På spørsmål fra Dagbladet om hvor mange døgn de har hjemme i Norge, er svaret: Seks.

Oberhof, Ruhpolding, Anterselva, Canmore og Soldier Hollow. Dette er de fem steder som har hatt verdenscup i skiskyting etter nyttår. Nå er det VM i Sverige. Etter konkurransene i USA i midten av februar, fikk skiskytterne litt fri før ny samling på Meråker for å lade batteriene til det pågående VM.

Med på reise

Alle de tre norske skiskytterne har startet VM med medaljer. Røiseland med gull på mixed-stafett, Tandrevold med sølv på sprinten, og Eckhoff med sølv på jaktstart og gull på mixed-stafett.

De reiser verden rundt med gevær, ski og staver. Alle de er skiskyttere i verdenstoppen - og skal kombinere dette med kjærester og ektemann.

For Tandrevold og Eckhoff blir det minimalt med kjærestetid i sesongen. Røiseland har derimot den fordelen at ektemann Sverre Røiseland er med i trenerteamet. Det betyr at han er med på mange av reisene verden rundt - også til Östersund.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer