VM hjelper Sollied i gang

- At Norge er VM-klar gjør det mye enklere for meg å overta som RBK-trener. Det garanterer toppmotiverte spillere også neste vår, sier Trond Sollied.

Å overta etter legenden Nils Arne Eggen er ingen enkel oppgave, og den ble ifølge Sollied betraktelig vanskeligere da plassen i mesterligaens kvartfinale røk i går.

- Vi mistet den største gulroten, men det er heldigvis nok av utfordringer. Alle i Rosenborgs startoppstilling er på et eller annet vis VM- aktuelle, og det er vel fortjent, mener Sollied.

Like gode som Norge

Han tror Rosenborg er jevngode med Norges landslag.

- Vi har spilt seks «landskamper» i høst vi også, og bare tapt en. Ingen skal fortelle meg at Spanias landslag er bedre enn Real Madrid, og jeg tror ikke Hellas er noe bedre enn Olympiakos. Vi skulle definitivt gitt Norge kamp, slår han fast foran en lang ferie.

- Vi starter treningen igjen mandag 12. januar. Det gleder jeg meg til, sier Sollied. Han har trenerjobben på lån ett år, og synes det er greit.

- Hvis Nils Arne Eggen vil tilbake i 1999, er jobben hans. Det har jeg ingen problemer med å forholde meg til.

(NTB)

LETTERE: </B>Trond Sollied (t.v.) forlot Aten i formiddag som hovedtrener for Rosenborg. Han er ikke redd for å ta over etter «guruen» Nils Arne Eggen (t.h.), og mener neste års fotball-VM gjør jobben enklere fordi spillerne har et stort mål å jobbe i mot.