Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nicklas Bendtner usikker til VM

VM i fare for Bendtner

I morgen reiser Nicklas Bendtner til Danmark og Åge Hareides VM-forberedelser. Men det er ikke sikkert han reiser til Russland.

USIKKER TIL VM: Nicklas Bendtner pådro seg en skade da han satte inn 2-2, som ble feilaktig avblåst for offside. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
USIKKER TIL VM: Nicklas Bendtner pådro seg en skade da han satte inn 2-2, som ble feilaktig avblåst for offside. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix Vis mer

TRONDHEIM (Dagbladet): Han kjente det med en gang og gikk ut med en gang. Etter 70 minutter mot Brann kan Nicklas Bendtners VM-drøm ha endt i en lyskestrekk.

- Han har ikke hatt den typen skade før, så det er vanskelig å si hvordan han reagerer, men en to til tre uker må han nok regne med å være ute, sier Rosenborgs medisinske koordinator, Haakon Schwabe.

- Betyr det at VM er i fare?

- Det kan være det. Det blir jo akkurat da. Han skal jo helst trene litt også. Og hvordan det blir vet vi ikke nå. Det er veldig usikkert.

- Men Nicklas Bendtner reiser til Danmark for å slutte seg til den danske VM-troppen.

- Ja, det gjør han, sier Haakon Schwabe.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media