Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

VM i fare for McManaman

Steve McManaman ble droppet fra Svennis' landslagstropp. Nå spekuleres det i at Real Madrid-stjernen er på vei ut av det engelske landslaget. Les siste nytt fra engelsk fotball!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Først ble det allment akseptert at McManaman ikke ble tatt ut til Englands privatlandskamp mot Sverige fordi han skulle prioritere klubbkamp i Spania mot Real Zaragoza. Men nå rapporteres det at den tidligere Liverpool-spilleren har uttalt at han ikke kjenner til noen avtale om at han skulle spares, og at han var villig til å spille hvis han ble tatt ut av Sven-Göran Eriksson.

I stedet har Svennis hentet inn igjen Darren Anderton, som for en gangs skyld har hatt en skadefri høst, og har vært i gnistrende form for Tottenham. McManaman har vært svak på landslaget, og har ikke fått spille fra start siden bortekampen mot Albania. Samtidig er han strålende på Real Madrids midtbane, der han forsatt holder plassen til tross for de siste års innkjøp av midtbanespillere som Luis Figo og Zinedine Zidane.

- Gudene vet hvorfor det er så forskjellig når jeg spiller for Real og England. Jeg går ut fra at det er fordi jeg spiller med klubbkameratene uke inn og uke ut, sa McManaman etter å ha vært utmerket i Real Madrids 2-0-seier over Barcelona i helga.

- Sist jeg startet en kamp for England var borte mot Albania, og jeg ble byttet ut med skade. Siden har jeg vært innbytter i hver kamp. Når du går til en kamp og vet at du skal være innbytter, er det vanskelig. I Madrid vet jeg at jeg spiller, jeg vet at alle tror på evnene mine og det er nødt til å gi meg sjøltillit.

Og kanskje hadde Macca en følelse av hva som ventet ham:

- Med de resultatene vi har hatt med England, regner jeg egentlig ikke med å få spille, sa McManaman søndag.

Mandag var han ikke engang i troppen.

Keane klar til Iran-kampen

Roy Keane blir klar til å spille VM-playoff for Irland mot Iran lørdag, ifølge landslagssjef Mick McCarthy. - Alle vet at Roy Keanes brennende ønske er å føre Irland til VM-sluttspillet neste sommer, sier McCarthy. Keane har stått over flere kamper for Manchester United på grunn av kneskade. - Roy er helt fin nå. Han vil få fortløpende behandling av kneskaden fra fysioterapeutene på Old Trafford før han slutter seg til resten av troppen i Dublin på torsdag, sier McCarthy.

Wenger vil ha Henry hjem

Arsenal-manager Arsene Wenger har motvillig måtte gi slipp på sine fire franske nøkkelspillere, Thierry Henry, Patrick Vieira, Robert Pires og Sylvain Wiltord. Men nå ber han det franske laget å sende Henry rett tilbake til London på grunn av en hoven ankel. - Han reiser til Frankrike tirsdag og melder seg til lagets lege, men etter min mening bør han komme rett tilbake. Han trenger hvile, og jeg tror ikke han vil være frisk nok til å spille neste søndag. Wenger sier også at Fredrik Ljungberg er tvilsom før Englands vennskapskamp mot England på grunn av en skulderskade, og har sjukmeldt England-forsvarerne Ashley Cole og Sol Campbell på grunn av hamstring-problemer.

Joe Cole tilbake i trening

West Hams stortalent Joe Cole var i går tilbake i trening etter en ankelskade. Han har ikke spilt siden 15. september, grunnet skaden han pådro seg i en treningskamp før sesongen. Men etter spesialbehandling med trening i svømmebasseng i Manchester, kom den unge landslagsspilleren seg gjennom en lett treningsøkt med West Ham uten problemer. - Joe jogget lett på treningsfeltet, han gjorde ingenting som kunne få smertene til å komme tilbake. Han var fornøyd med sist ukes svømming i hydroterapi-senteret i Manchester og sier at foten føles bra, sier Hammers-manager Glenn Roeder.

Palmer ny Stockport-sjef

Carlton Palmer er i dag ansatt som ny manager i Stockport. Palmer spilte i Southampton i fjor. Nå kommer han fra Coventry City, men har nylig vært lånt ut til gamleklubben Sheffield Wednesday. Stockport er fem poeng fra bunnen av engelsk 1. divisjon, og ble knust 6-0 av Preston på lørdag.

REAL TREFF: Steve McManaman har slitt mer i England-trøya enn i Real-drakt. Foto: SCANPIX/AP
<B>SKADD:</B> Får Arsene Wenger det som han vil, blir ikke Thierry Henry å se i Frankrike-drakta mot Australia. Foto: SCANPIX/AP
Hele Norges coronakart