VM i fare for Ndure

Leverte årsbeste, men slo opp kneskade.

LEVERTE ÅRSBESTE: Jaysuma Saidy Ndure løp inn til 5.-plass i Stockholm. Tyson Gay utklasset konkurrentene. Foto: Tor Richardsen / SCANPIX .
LEVERTE ÅRSBESTE: Jaysuma Saidy Ndure løp inn til 5.-plass i Stockholm. Tyson Gay utklasset konkurrentene. Foto: Tor Richardsen / SCANPIX . Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ndure fikk problemer med kneet sitt under 100-meteren i Super Grand Prix-stevnet i Stockholm. Nå kan friidretts-VM ryke, melder NRK.

— I midten av løpet fikk jeg vondt i kneet. Jeg kan ikke løpe med ett bein i VM, så nå skal jeg til Tyskland for å undersøke kneet så får vi se hva som skjer etter det, sa Ndure svært skuffet til statskanalen.

Ndure havnet på en femteplass med sitt løp.

Gay imponerteTyson Gay vant med tiden 9,79. Amerikaneren har levert en rekke sterke tider på 100-meteren fram mot VM i Berlin.

Også i stevnet i Stockholm var han svært sterk. Sprintrivalen Asafa Powell hang med i starten, men virket å gi opp mot slutten.

Det gjorde ikke Gay.

Han stormet inn til stevnerekorden 9,79 og sikret seg dermed diamanten som går til den som setter rekord på banen i den svenske hovedstaden.

— Han gjorde det han skulle gjøre på slutten. Men jeg føler meg bra likevel, sa Powell, som ble treer med 9,98. Darvis Patton tok annenplassen med 9,95.

Gay og Powell er to av favorittene på 100 meter i VM i Berlin. Den kanskje aller største favoritten, Usain Bolt, løp ikke i den svenske hovedstaden fredag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer