VM-kamp på svensk

Bare hanskene og gongongen manglet på Sveriges landslagstrening i Japan i går. Fly forbannet angrep Fredrik Ljungberg landsmannen Olof Mellberg. Rødere i kinnene enn på den velfriserte hanekammen, ville han slå lagkameraten gul og blå.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Idyllen på ferieøya Kyushu helt sør i Japan tok slutt i går. Det er der svenskene lader opp til åpningskampen mot England 2. juni. Det var da den første VM-fighten egentlig skulle utkjempes, men etter slåsskampen mellom Olof Mellberg og Arsenal-stjerna Fredrik Ljungberg, har boksesportens gamle kamprop «let's get ready to rumble» fått ny mening i nabolandet:

«Let's get Freddie to rumble».

Ville markere seg

Med en samlet svensk sportspresse ringside, føyk gutta i tottene på hverandre.

- Vad fan är det frågan om? skrek Aston Villa-backen Mellberg da Ljungberg i første runde satte en rett høyre i brystkassa på lagkameraten.

- Det var på tide å markere seg, sier Ljungberg.

Kraftig takling

Noen minutter før hadde han sjøl taklet Mellberg saftig. Men da han fikk svar på tiltale gjorde svenskenes eneste verdensstjerne det klart hvor grensen går.

Men heldigvis for Mellberg er Ljungberg dårligere teknisk med nevene enn med føttene.

Mellberg gled enkelt unna Ljungbergs svingslag, tok tak i kraven hans og løftet Ljungberg opp fra bakken. Da grep lagkamerat Daniel Andersson inn for å skille slåsskjempene. Der og da gikk trioen over til fribryting. Alle tre mistet balansen og havnet i ei mølje på gresset før Henki Larsson kom til og løftet Ljungberg unna tumultene for å unngå knockoutseier. - Jeg har vært med på sånt før, men aldri med pressen tilstede, sier Ljungberg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer