Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

VM-kampen Norge-Skottland: 2 200 kroner

BillettCentralen i Oslo tilbyr billetter til samtlige VM-kamper i fotball bortsett fra finalen. For å se Norge-Skottland i Bordeaux 16. juni eller Norge-Brasil i Marseilles 23. juni, koster det i følge prislista 1700, 1900 eller 2200 kroner per billett.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Billettene til Norges åpningskamp mot Marokko i Montpellier 10. juni, koster 1 300, 1 500 eller 1 800 kroner 17 offisielle turoperatører selger billetter til fotball-VM i Frankrike.

- Vi får VM-billettene våre blant annet gjennom en av de offisielle turoperatørene. Prisene de opererer med, er fire til fem ganger pålydende. Våre priser er lavere, mellom tre og fire ganger pålydende, sier daglig leder i BillettCentralen Atle Gunnheim til Dagbladet.

Hvor mange VM-billetter BillettCentralen har til disposisjon, vil han ikke ut med.

- Vi tilbyr billetter til alle kamper unntatt finalen, og garanterer at de som kjøper hos oss får billettene de betaler for.

- Norges Fotballforbund sverter oss mest mulig, men bør i stedet være glad for at vi skaffer enda flere nordmenn på tribunene. Akkurat som vi gjorde i USA-VM 1994, sier Atle Gunnheim.

Norges Fotballforbunds generalsekretær, Trygve Bornø, advarer publikum mot BillettCentralen.

- De VM-billettene som skal distribueres i Norge, kommer gjennom fotballforbundet. Jeg stiller meg uforstående til at også BillettCentralen kan tilby VM-billetter. Av sikkerhetsmessige grunner, blir de ikke utstedt og levert før til våren, sier Trygve Bornø.

Mens BillettCentralen tar mellom tre og fire ganger pålydende for billettene, opererer fotballforbundet med standardpriser og muligens et ekspedisjonsgebyr.

- Foreløpig har vi liggende bestillinger på mellom 40000 og 50000 VM-billetter. Vi vet ennå ikke eksakt hvor mange vi får, men er blitt forespeilet åtte prosent av det som er publikumskapasiteten på de tre VM-arenaene vi spiller innledningsvis.

- Nærmere 11000 billetter, sier Trygve Bornø.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!