KLAR TIL CUPSPILLET?: Trine Rønning trente så vidt med ball torsdag. Kapteinen i Norges VM-tropp håper å være i full trening lørdag, to dager før åttedelsfinalen mot England.
.
Foto: Berit Roald / NTB scanpix
KLAR TIL CUPSPILLET?: Trine Rønning trente så vidt med ball torsdag. Kapteinen i Norges VM-tropp håper å være i full trening lørdag, to dager før åttedelsfinalen mot England. . Foto: Berit Roald / NTB scanpixVis mer

VM-kapteinen tilbake i full trening lørdag

Slitt med skade.

Trine Rønning trente så vidt med ball torsdag. Kapteinen i Norges VM-tropp håper å være i full trening lørdag, to dager før åttedelsfinalen mot England.

- Det kjentes ganske OK i dag. Jeg fikk klint noen innlegg med høyrefoten, og den er fremdeles bra, så jeg smiler, sa hun til NTB etter treningen på Richcraft Recreation Complex utenfor Ottawa.

Rønning har slitt med låret siden åpningskampen i VM og har trent alternativt hele veien. Torsdag var hun så vidt med på en spilløkt, slo innlegg og trente på å heade innlegg unna.

- Jeg skal være mer med i morgen, og så er det vel meningen at jeg skal være i full trening lørdag. Vi har tatt det litt gradvis dag for dag, men da skal det være fullt trøkk, og så lenge låret oppfører seg som nå så er det ikke noe i veien for at det kan gå.

Rønning slet med strekk i låret i oppkjøringen til VM, men ble klar i tide til mesterskapet i Canada. Siden hun spilte halvannen omgang i åpningskampen har hun hatt problemer med kramper i låret, og det har vært bekymring for at hele VM kan ryke for henne.

Nå er det iallfall håp om at hun kan være tilbake på banen til cupspillet.

(NTB)