VM-legende slakter Beckham

Den tyske midtbanelegenden Paul Breitner mener David Beckham har stagnert, og at berømmelsen hans skyldes kona Spice-Victoria.

Sist uke var det Bayern München-spiss Giovane Elber som gikk ut mot Beckham foran Champions League-kvartfinalen på Old Trafford. Brasilianeren vurderte United-flanken som «middelmådig».

Nå er det Tysklands VM og EM-helt fra 70- og 80-tallet, Paul Breitner, som prøver å rive i stykker Beckhams rykte som fotballspiller.

Midtbanespilleren med fortid i nettopp Bayern, mener Beckham aldri blir i verdensklasse så lenge han må løpe opp og ned Uniteds høyreflanke.

- Du kan ikke bli regnet blant verdens beste midtbanespiller hvis du tilbringer all din tid på kanten. Du må vise at du kan passe ballen kort og spille sentralt. Jeg er ikke sikker på at han har det i seg, og det får vi heller kanskje aldri vite. Det kan være for seint for han å skifte stil nå, sier Breitner til Bild.

Breitner var sjøl vurdert som en av verdens tøffeste midtbanekrigere. Han mener Beckham ikke har vist noe nytt de siste årene.

- Beckham har ikke utviklet seg i det hele tatt de siste to eller tre årene. Jeg vet at folk i England regner ham som en spiller i verdensklasse. Men det er sikkert bare fordi mange engelskmenn beundrer ham får giftemålet med en Spice-Girl, sier Breitner.

På grunn av for mange gule kort får ikke Beckham sjansen til å vise at Bayern og Breitner tar feil på Olympiastadion i München onsdagen etter påske. United tapte den første kampen 0-1 på hjemmebane.

<B>UTESTENGT:</B> Her mottar David Beckham kortet som gjør at han ikke får spille returkampen borte mot Bayern München.