Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- VM-planer avgjøres i mars

Hamburg (NTB-DPA): Eksekutivkomiteen i Det internasjonale fotballforbundet (Fifa) skal behandle forslaget om fotball-VM skal arrangeres hvert annet år i et møte 11. eller 12. mars, skriver det tyske fotballbladet Kicker torsdag.

Kicker hevder også at Fifa-president Sepp Blatter og hans motstander Lennart Johansson, president i Det europeiske fotballforbundet (Uefa), har hatt et møte hvor de har diskutert Blatters kontroversielle VM-plan.

Bladet fortalte ikke hvor og når det møtet skulle ha funnet sted, men hevdet at Blatter hadde innrømmet at det var feil å gå ut med planene i et avisintervju uten først å informere fotballens øvrige organer.

Hvis eksekutivkomiteens 24 medlemmer skal ta den endelige avgjørelsen i spørsmålet ansees det som en liten seier for Uefa. Uefa har insistert på at komiteen og ikke Fifa-kongressen, hvor alle land har en stemme, skulle behandle de revolusjonerende planene.

- Mesterskapene er et tema for eksekutivkomiteen og ikke for kongressen, sa Uefas generalsekretær Gerhard Aigner i et intervju med avisen Frankfurter Allgemeine torsdag. Som sin sjef Johansson gikk Aigner også løs på Blatter.

- Vi får etterhvert indikasjoner på at denne saken dreier seg om personlig prestisje. Blatters lederstil kan bare skade fotballen, mente Aigner.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling