Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

VM-plassen stopper ikke kritikken mot Maradona

Griseprat hjelper heller ikke.

I TRØBBEL: VM-plassen ble reddet i siste liten for storlaget Argentina med trener  Diego Maradona. Laget har ikke overbevist, og Maradonas obskøne utskjelling av pressen i går styrker neppe posisjonen hans. Foto: Miguel Rojo, AFP/Scanpix
I TRØBBEL: VM-plassen ble reddet i siste liten for storlaget Argentina med trener Diego Maradona. Laget har ikke overbevist, og Maradonas obskøne utskjelling av pressen i går styrker neppe posisjonen hans. Foto: Miguel Rojo, AFP/Scanpix Vis mer

|||
• I går: Maradona ba kritikerne suge ham

Diego Maradonas framtid som Argentinas fotballsjef er høyst usikker. Han får fortsatt knallhard kritikk på hjemmebane.

Etter 1-0 over Uruguay onsdag gikk Argentina til VM. Pressekonferansen ga en taper. Maradonas svært ufine ordbruk har skapt ytterligere trøbbel for ham.

Nå raser debatten i hjemlandet hans. Mange vil ha ham fjernet. Toppspillere har uttalt seg ytterst kritisk om hans egenskaper som trener.

Maradona hadde omtrent ingen trenererfaring da han fikk jobben. Men som tidenes argentinske fotballspiller fikk han sjansen av forbundets president Julio Grondona.

Spillet har sjelden imponert lagets fans. Det var også på håret at VM-plassen ble fikset.

- Alle kan si noe de angrer på etterpå, sa Grondona etter Maradonas pinlige pressekonferanse.

Maradona sikret seg VM-gull som spiller i 1986. Åtte år tidligere vant Argentina også VM på hjemmebane.

Storavisen Clarin er ikke tilfreds: - Hvis spillet onsdag var slik på grunn av en nødsituasjon, er det greit. Men er det snakk om et langvarig system, har vi et problem.

- De obskøne uttalelsene vil gå verden rundt og forsterke skammen, skriver La Nacion.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling