VM-reporter satt ut: - Helt forferdelig

Fremmede menn plager kvinnelige TV-reportere under fotball-VM. - Fy faen, skal vi bare se bort og late som om det regner? spør kommentator.

HELT UFORBEREDT: Mens Júlia Guimarães forsøker å gjøre jobben sin, kommer en fremmed mann bort og forsøker å kysse henne. Foto: TV Globo
HELT UFORBEREDT: Mens Júlia Guimarães forsøker å gjøre jobben sin, kommer en fremmed mann bort og forsøker å kysse henne. Foto: TV Globo Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det har skjedd flere ganger under fotball-VM. Og søndag skjedde det igjen.

Da Júlia Guimarães - som jobber for TV Globo i Brasil - skulle gjøre jobben sin utenfor stadion, kom en fremmed mann bort til henne. Ikke for å la seg intervjue, men uten forvarsel forsøkte han å kysse henne på kinnet.

TV-reporteren klarte å vri seg unna i siste liten. Tydelig sjokkert snudde hun seg mot ham og skrek:

- Det der gjør du ikke igjen!

Hun avsluttet med å si at han måtte ha respekt. I en artikkel på nettsida til Globo uttaler hun seg nå om hendelsen, som du kan se her.

- Helt forferdelig. Du føler deg maktesløs, sier reporteren.

Det var i forbindelse med kampen mellom Japan og Senegal i Ekaterinburg at ubehagelighetene fant sted. Kampen endte 2-2, men det er ikke dette Júlia Guimarães husker best.

- Dette er andre gang jeg opplever dette i Russland. Første gang skjedde det i forbindelse med kampen mellom Egypt og Uruguay. Jeg tror det var en russer som forsøkte å kysse meg. Nå var det definitivt en russer, forteller hun.

- Det var helt grusomt. Denne gang svarte jeg tilbake. Men det er trist at folk ikke forstår at de ikke kan gjøre dette. Jeg skjønner ikke hvordan noen kan tro at de kan tillate seg dette.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer