Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

VM i skiskyting:

VM-stjerna avviste flørten og spørsmålet på direkten: - Mannen min er her

Johannes Thingnes Bø fleipet med VM-helt.

FLEIP: Johannes Thingnes Bø fleipet og spøkte foran pressen og tok tak rundt tjekkiske Gabriela Koukalova.    Foto: Berit Roald / NTB scanpix
FLEIP: Johannes Thingnes Bø fleipet og spøkte foran pressen og tok tak rundt tjekkiske Gabriela Koukalova.    Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer

HOCHFILZEN (Dagbladet): Johannes Thingnes Bø (23) var i strålende humør da han stilte til en pressekonferanse i regi av utstyrleverandøren Fischer i dag. Bø tok sølv på jaktstarten i går - og satt ved siden av bronsevinner Gabriela Koukalova (27) under seansen.

Foto: Berit Roald / NTB scanpix
Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer

Da en utenlandsk journalist ville vite hva alle på scenen skulle på valentinsdagen, i morgen, svarte Thingnes Bø.

- Jeg har alt jeg trenger akkurat her, sa Bø, og la armen rundt Koukalova.

- Det kan bli en perfekt valentins-date, fleipet Bø videre.

Og en overrasket og smilende Gabriela Koukalova ble med på spøken.

- Det kan bli interessant ettersom ektemannen min er her. Johannes må nok vente noen dager, sa Koukalova.

Til Dagbladet utdyper Johannes Thingnes Bø om spøken som fikk hele salen til å le:

- Det var en test for å sjekke hva som er på markedet. Tarjei (Bø, bror) er blitt singel nå, så jeg er sendt ut for å se hvem som er ledige av damene, sier lillebror Bø til Dagbladet.

PÅ SCENEN: Laura Dahlmeier, Dominik Landertinger, Gabriela Koukalova og Johannes Thingnes Bø  under pressetreff med Fischer.

Foto: Berit Roald / NTB scanpix
PÅ SCENEN: Laura Dahlmeier, Dominik Landertinger, Gabriela Koukalova og Johannes Thingnes Bø under pressetreff med Fischer. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer

- Har du en backup-plan etter avslaget fra gifte Koukalova?

- Ja, vi får vente noen dager og se hva som skjer, sier Bø videre.

Men yngstemann Bø har egentlig ingen planer om noen større valentins-påfunn. Han har en kjæreste hjemme i Norge.

- Det er bare ei jente som gjelder for meg. Hun heter Hedda og kan dessverre ikke komme ned hit og heie. Kanskje det dukker opp noen blomster på døra hjemme i Norge i morgen, sier Bø, som står med to sølv så langt i VM.

Skiskytterherrene skal gå normaldistansen 20 km i VM torsdag. Kvinnene går normaldistansen onsdag.

PS: Skiskytterstjerna Gabriela Koukalova står med gull og bronse så langt i VM. Hun er gift med badmintonspilleren Petr Koukal.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling