LITE HODEBRY: Landslagstrener Mika Konjonkoski og sportssjef Clas Brede Bråthen har mer eller mindre bestemt seg for VM-laget. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
LITE HODEBRY: Landslagstrener Mika Konjonkoski og sportssjef Clas Brede Bråthen har mer eller mindre bestemt seg for VM-laget. Foto: Thomas Rasmus Skaug / DagbladetVis mer

VM-toget i ferd med å gå for de nest beste

Landslagsledelsen tviler på overraskelser i uttaket.

Det er litt under to måneder til VM i Holmenkollen, men VM-toget for hopperne forlater snart plattformen.

- Det blir tøft for de nest beste. De bør begynne å vise seg fram snart. Det har skjedd før at hoppere som har begynt å vise form har overrasket i et VM. Men det er ikke sikkert en 7.-plass eller 8.-plass er nok til å danke ut våre beste hoppere som er med her i hoppuken, sier hoppsjef Clas Brede Bråthen.

Norge kan ha med fem mannlige hoppere i ski-VM. Så langt er det landslagsshopperne Tom Hilde, Anders Jacobsen, Anders Bardal, Bjørn Einar Romøren og Johan Remen Evensen som ligger best an.

Hoppere som Rune Velta, Andreas Stjernen, Kim René Elverum Sorsell, Vegard Haukø Sklett og Ole Marius Ingvaldsen må virkelig overbevise framover for å komme i betraktning.

(NTB)