Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

VM-toget i ferd med å gå for de nest beste

Landslagsledelsen tviler på overraskelser i uttaket.

LITE HODEBRY: Landslagstrener Mika Konjonkoski og sportssjef Clas Brede Bråthen har mer eller mindre bestemt seg for VM-laget. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
LITE HODEBRY: Landslagstrener Mika Konjonkoski og sportssjef Clas Brede Bråthen har mer eller mindre bestemt seg for VM-laget. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er litt under to måneder til VM i Holmenkollen, men VM-toget for hopperne forlater snart plattformen.

- Det blir tøft for de nest beste. De bør begynne å vise seg fram snart. Det har skjedd før at hoppere som har begynt å vise form har overrasket i et VM. Men det er ikke sikkert en 7.-plass eller 8.-plass er nok til å danke ut våre beste hoppere som er med her i hoppuken, sier hoppsjef Clas Brede Bråthen.

Norge kan ha med fem mannlige hoppere i ski-VM. Så langt er det landslagsshopperne Tom Hilde, Anders Jacobsen, Anders Bardal, Bjørn Einar Romøren og Johan Remen Evensen som ligger best an.

Hoppere som Rune Velta, Andreas Stjernen, Kim René Elverum Sorsell, Vegard Haukø Sklett og Ole Marius Ingvaldsen må virkelig overbevise framover for å komme i betraktning.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!