Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

VM-utøvere ladet opp til stafett med badekar-video

Men de sliter i bassenget.

(Dagbladet): Østerrike står uten medaljer i kortbane-VM i svømming som pågår i Qatar. Men humøret er likevel på topp blant de østerrikske kvinnelige svømmerne.

Lisa Zaiser har nemlig publisert en video av seg selv og noen av lagvenninnene på Facebook der de danser i et badekar og parodierer musikkstjerna Taylor Swifts suksesslåt: Shake it off.

- Shave it off. Laget er klare for å svømme,, skriver Zaiser sammen med videoen.

Barbering er langt fra et ukjent fenomen blant svømmerne som kjemper om hundredeler i vannet.

Nummer 11 Til tross for det humoristiske påfunnet har det vært liten sportslig glede for Zaiser, Jördis Egger, Lena Kreundl og Claudia Hufnagl.

På 4 x 200 meter fri i går, endte Østerrike på 11. plass.

Gullet gikk til Nederland.

LITE JUBEL: Østerrikske Lisa Zaiser. Foto: EPA/ALI HAIDER
LITE JUBEL: Østerrikske Lisa Zaiser. Foto: EPA/ALI HAIDER Vis mer

Svømmejentene fra Østerrike er derimot ikke de første til å lage video med musikalsk innhold.

Skiskytterne fra Sveits la nylig ut en egen video - og mange husker kanskje langrennsjentene med blant annet Therese Johaug og Kristin Størmer Steira fra et par år tilbake.

Norge lærer For de norske svømmerne i kortbane-VM har det heller ikke gått veien.

Cecilie Waage Johannessen manglet bare 31 hundredeler på å ta seg videre til semifinalen på 100 meter fri, skriver NTB. Hun endte på 19.-plassen i forsøket med 53,88 sekunder, mens Hanna-Maria Seppala fra Finland, den siste som kvalifiserte seg, svømte inn til 53,57.

På den samme distansen ble Susann Bjørnsen 24.- og sistemann med 54,25 sekunder. De norske er med i VM for å lære, men det er håp om at noen kan ta seg fram til både semifinaler og finaler. Lavrans Solli blant mennene og Cecilie Waage Johannessen blant kvinnene er blant dem er stilt størst forventninger til, og Johannessen var ikke langt unna på morgenøkta torsdag.

Det var svenske Sarah Sjöström som var raskest av samtlige med 52,44 sekunder i forsøket på 100 meter fri.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media