HOPPER OVER. Sarah Hendrickson må operere det ene kneet etter at hun pådro seg en skade i juni. Hun må stå over hele kommende sesong. Foto: AFP.
HOPPER OVER. Sarah Hendrickson må operere det ene kneet etter at hun pådro seg en skade i juni. Hun må stå over hele kommende sesong. Foto: AFP.Vis mer

VM-vinner mister hele sesongen

Må gjennom ny operasjon.

Oslo (NTB): Den amerikanske hoppverdensmesteren Sarah Hendrickson går glipp av hele kommende sesong på grunn av en kneskade.

21-åringen, som ble verdensmester i Val di Fiemme i 2013, skadet kneet på trening i juni. Nå har hun vært gjennom den første av to planlagte operasjoner, skriver Det internasjonale skiforbundet.

- Jeg er veldig skuffet over å ha skadet det høyre kneet mitt igjen, og det blir tøft å miste hele sesongen. Samtidig er ikke dette slutten. For meg blir dette et en etterlengtet mental pause, før jeg retter fokus mot Korea, sier Hendrickson - og sikter til OL i sørkoreanske Pyeongchang i 2018.

- Jeg gir ikke opp drømmene jeg har hatt i mange år. Dette er en ny fartsdump på veien, men historien er ikke slutt, tilføyer hun.

Hendrickson pådro seg en alvorlig korsbåndskade da hun gikk rundt på trening i Oberstdorf sommeren 2013. Den amerikanske jenta rakk likevel å delta i Sotsji-OL i 2014, men ble der bare nummer 21.
(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram