<strong>SCORER OG SCORER:</strong> Los Angeles Galaxy-spilleren Landon Donovan har nådd 136 scoringer i den amerikanske eliteserien. Det er mest gjennom tidene. Rekorden ble satt kort tid etter at han ble vraket til VM. Foto: USA TODAY Sports
SCORER OG SCORER: Los Angeles Galaxy-spilleren Landon Donovan har nådd 136 scoringer i den amerikanske eliteserien. Det er mest gjennom tidene. Rekorden ble satt kort tid etter at han ble vraket til VM. Foto: USA TODAY Sports Vis mer

VM-vraket Donovan slo tilbake med å bli USAs mestscorende

Står med 136 mål i Major League Soccer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Landon Donovan ble utelatt fra USAs VM-tropp, men fotballveteranen kan fortsatt. Natt til mandag ble han tidenes mestscorende spiller i Major League Soccer.

32-åringen scoret to ganger da LA Galaxy slo Philadelphia 4-1. Dermed er Donovan oppe i 136 scoringer i den nordamerikanske eliteserien. Rekorden kom bare dager etter at Donovan ikke fikk plass i Jürgen Klinsmanns 23-mannstropp til Brasil-VM.

- Det har vært noen følelsesladde dager. Det har gått både ned og opp igjen, sa Donovan.

- Støtten jeg har fått her, også da jeg startet oppvarmingen, har vært helt utrolig, la Donovan til.

Han har nå scoret to flere MLS-mål enn Jeff Cunningham.

Fra før har Donovan, som i en periode spilte på lån i Everton, flest scoringer for det amerikanske fotballandslaget med sine 57.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer