Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

VM-vraket på telefonsvarer

Alexander Östlund har vært med i den svenske troppen til hver eneste VM-kvalifiseringskamp. Til selve mesterskapet ble han vraket – gjennom en beskjed på telefonsvareren.

Östlund måtte tåle mye kritikk i forbindelse med kvalifiseringskampene, men mange hadde likevel regnet med at det skulle bli Tyskland-tur på høyrebacken.

Slik gikk det ikke.

– Det var en tøff beslutning ettersom han har vært på hele kvalifiseringsreisen, sier landslagssjef Lars Lagerbäck til Expressen.

Southampton-proffen Östlund ble mildt sagt overrasket da han fikk vrakingen servert på telefonsvareren.

Landslagsledelsen tar imidlertid ikke kritikk for måten saken er håndtert på.

– Svarer ikke folk, blir man til slutt tvunget til å legge igjen en beskjed, sier assisterende landslagssjef Roland Andersson til Aftonbladet.

(ANB)

BLE LURT AV DAMIEN DUFF: Alexander Østlund overbeviste ikke i treningskampen mot Irland i mars. Nå er høyrebacken vraket.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling