Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vogts frykter Carew

Skottlands landslagssjef Berti Vogts mener John Carew blir den største trusselen i VM-kvalifiseringskampen i Glasgow lørdag.

- Carew spilte veldig bra mot Italia, og Alessandro Nesta hadde store problemer mot ham, sa Berti Vogts da han presenterte troppen sin mandag.

Tyskeren varsler at han vil møte nordmennene med store og sterke forsvarsspillere.

- Vi vet at vi må finne på noe spesielt mot Norges angrepsspillere, og vi kommer til å trenge store forsvarsspillere for å håndtere trusselen, sa Vogt.

Murray tilbake

En av spillerne som de norske spissene trolig får bryne seg på, er Hibernian-forsvareren Ian Murray, som er tilbake i den skotske troppen etter et lengre skadefravær.

23-åringen fryktet at karrieren var over etter en kneoperasjon som holdt han borte fra fotballen i nesten et år. Men i midten av september gjorde han comeback for Hibernian i den skotske serien, og nå er han altså tatt inn i varmen igjen hos landslagssjef Vogts.

Murray står foreløpig bokført med kun én landskamp, som innbytter i privatlandskampen mot Canada for snart to år siden.

Flere skader

Da Vogts tok ut sin 19-mannstropp til oppgjørene mot Norge og Moldova, måtte han se bort fra Celtic-forsvareren Jackie McNamara og West Ham-duoen Christian Dailly og Malky Mackay på grunn ulike skader.

Hearts-forsvareren Steven Pressley har slitt med et virus, men skal være klar til lørdagens kamp på Hampden Park.

Skottland startet VM-kvalifiseringen med 0-0 hjemme mot Moldova. Når Norge kommer på besøk til helgen, krever skottene seier.

(®NTB)

- GOD MOT ITALIA: Og derfor frykter Berti Vogts den høyreiste norske spissen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media