Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Voksne menns tårer etter exiten i Champions League

Utrøstelige Napoli-spillere.

STERKE FØLELSER: Napolis Gonazalo Higuain (nummer to fra venstre) var utrøstelig etter at laget ble slått ut av Champions League. FOTO: NTB SCANPIX
STERKE FØLELSER: Napolis Gonazalo Higuain (nummer to fra venstre) var utrøstelig etter at laget ble slått ut av Champions League. FOTO: NTB SCANPIX Vis mer

(Dagbladet): Napoli var på vei til åttendedelsfinalen i Champions League. Laget ledet 1-0 over Arsenal i går kveld, samtidig som Borussia Dortmund bare hadde 1-1 i Marseille.

Stadio San Paolo i byen der Maradona en gang spilte, var en vill og kokende gryte. Og trener Rafael Benitez var i ferd med å bli opphøyd til Gud.

Så skjedde det forferdelige, sett med Napoli-øyne.

Kevin Grosskreutz sendte Dortmund opp i 2-1. Det tyske jubelbrølet på Stade Velodrome - den tyske utløsningen - kunne nesten høres helt til Napoli.

Det hjalp ikke at José Callejón sendte laget opp i 2-0. Napoli tok den sure tredjeplassen i dødens gruppe G, med 12 poeng. Borussia Dortmund og Arsenal gikk videre, med 12 poeng.

Utrøstelig Napoli-spiller Gonzalo Higuain var utrøstelig etterpå. Han sendte laget i ledelsen etter 73 minutter. Alt så lyst ut, på en herlig, italiensk aften. Så scoret Dortmund tre minutter før slutt.

- Det er en bisarr situasjon, sa Higuain etterpå, til Sky Sport Italia.

- Vi ble slått ut med 12 poeng, samtidig som to lag gikk videre med 12 poeng. Vi gjorde ikke noen feil.

- Vi har 12 poeng, det samme som Arsenal og Borussia Dortmund, og likevel gikk vi ut. Det er første gang et lag gjør det så bra i gruppespillet, og likevel ryker ut.

- Bør være stolt Napoli måtte slå Arsenal med 3-0 hvis laget skulle gå videre.

- Både vi og fansen bør være stolte over hva vi har utrettet, sa trener Rafael Benitez til Sky Sport Italia.

- Vi skulle ha scoret et tidligere mål. Men vi visste at det sto 1-1 i Marseille, og var redd for å pushe for hardt. Laget ga alt. Vi fortjente både å vinne og gå videre fra gruppespillet. Men slik er fotball.

LEI SEG:  Napolis José Callejón var ikke spesielt høy i hatten etterpå. FOTO: NTB SCANPIX
LEI SEG: Napolis José Callejón var ikke spesielt høy i hatten etterpå. FOTO: NTB SCANPIX Vis mer