Vokt Dem for hatten

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Grusomt, stønnet Sjåvi-9 i går formiddag. - Her får Ådne plutselig over 39 i feber uten at en jæv... skøyteleder innleverer protest. Hva har vi egentlig skøyte-ledere til? Klippe gummi-strimler?

- Svært så oppesen vi var i dag, da, svarte jeg, og prøvde å få opp begge øynene på én gang. - Kan du ikke heller glede deg over at eventyret fortsetter i Hakubakuskogen? To jaktgull og ett jaktsølv på en og samme natt må da varme deg langt inn i RAMén? Selv om du er fra Taiwan og ikke fra Nannestad?

- Ådne fikk ikke feber av seg selv, gneldret Sjåvi-9 . - Alt står ikke bra til i den norske troppen. Jeg har gjort noen analyser, og vet du hva jeg fant?

- Nei, måtte jeg innrømme. Det falt meg ikke lett, vi uavhengige ekspertkommen-tatorer kan ikke fordra å innrømme rådvillhet.

- De norske OL-hattene, sa Sjåvi-9. - En eller annen fjompe-nisse har bestemt at norske OL-deltakere skal gå med noe som likner nykokte UFO-er på hodet. Men en sunn, norsk kropp vil selvsagt ikke akseptere et slikt fremmedlegeme. Når kroppens immunforsvar prøver å avvise parashatten, øker det kroppstemperaturen for at varme skal stige fra hodet, fylle hatten med varmluft og få den til å lette. Derfor har Ådne fått feber, og han kommer til å få følge av flere. For eksempel klager både Sture Sivertsen og Marit Mikkelsplass over at de ikke er seg selv, der har du hattesyndromet på et tidlig stadium.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer