Vold mot stripper

En stripper beskylder bokseren Mike Tyson for å ha slått henne i brystet etter at hun hadde tilbudt ham å strippe for ham.

Victoria Bianco har anmeldt Tyson for å ha slått henne med åpen hånd på toppløs-baren Cheetah's i Las Vegas, melder nyhetsbyrået Associated Press. Til tross for at politiet mener beskyldningene om vold er ubegrunnet, sier de at de vil etterforske saken videre etter at anmeldelsen er kommet.

- Det var ikke noe som tydet på at noe kriminelt hadde skjedd etter at vi hadde snakket med kvinnen og alle andre, sier politiets talsmann Steve Meriwether. - Likevel kom hun etterpå med en anmeldelse.

Tyson var på klubben med følge etter trening i et lokalt treningsstudio. Den tidligere tungvektsmesteren trener til kampen 24. juni mot Lou Savarese.

Sjefen på toppløs-baren Cheetah's sa at Tyson ba kvinnen om å holde seg unna, men at hun ikke ble slått. Tvert imot skal Bianco ha jobbet et tre timers skift på klubben etter det påståtte sammenstøtet med bokseren.

Også Tysons advokat Jim Jimmerson sier at Tyson ikke slo kvinnen, men at han bare var opprørt fordi hun tilbød ham å strippe for ham.

Tyson avsluttet i februar en prøveløslatelse etter å ha sonet tre år for voldtekt og for å ha slått to menn etter en trafikkulykke i Maryland. Tidligere i år inngikk bokseren en avtale med to andre kvinner som beskyldte ham for overgrep i en restaurant i Washington.

HARDTSLÅENDE:</B> Politiet etterforsker Mike Tyson etter en anmeldelse om vold mot en stripper i Las Vegas.