Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Voldelige scener da tilskuere gikk amok: - Galskap

Olympiakos var på vei mot 2-1-seier borte mot PAOK i den greske cupen, men like før slutt ble kampen avbrutt etter tilskuerbråk.

BRÅK: Omar Elabdellaoui spilte ikke kampen for Olympiakos, som trolig blir tilkjent 3-0-seier etter at dommer Andreas Pappas ikke våget å la spillerne fullføre matchen. Foto: InTime Sports via AP/NTB Scanpix
BRÅK: Omar Elabdellaoui spilte ikke kampen for Olympiakos, som trolig blir tilkjent 3-0-seier etter at dommer Andreas Pappas ikke våget å la spillerne fullføre matchen. Foto: InTime Sports via AP/NTB Scanpix Vis mer

Olympiakos var på vei mot 2-1-seier borte mot PAOK i den greske cupen, men like før slutt ble kampen avbrutt etter tilskuerbråk.

Omar Elabdellaoui spilte ikke kampen for Olympiakos, som trolig blir tilkjent 3-0-seier etter at dommer Andreas Pappas ikke våget å la spillerne fullføre matchen.

«Skuffet over at jeg ikke fikk spille i dag på grunn av ankelen. Når det er sagt så kan jeg ikke tro oppførselen til folk. Som jeg har sagt tidligere, lidenskap er bra, men galskap er ikke. Og det var galskap ved stadion i dag. Jeg er glad ingen ble skadet. Dette må stoppe!» skriver Omar Elabdellaoui på Instagram.

Paok-supporterne stormet banen samtidig som både bluss og røykbomber ble avfyrt på tribunen.

Opprørspoliti måtte settes inn for å stagge bermen. Det var også bråk før semifinalekampen.

Olympiakos-trener Marco Silva ble også truffet av et plastbeger som ble kastet inn mot banen.

I helgen ble Olympiakos seriemester. Nå tyder alt på at laget blir tilkjent 3-0 i den første semifinalekampen.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram