Voldtektsanklager etter United-julebord

Klubben vil ikke kommentere.

(Dagbladet.no): Politiet i Manchester etterforsker anklager om en voldtekt i forbindelse med en julefest hvor spillerne til Manchester United var til stede, melder Sky News i ettermiddag.

- Politiet etterforsker anklager om en voldtekt på et hotell i Manchester sentrum, sier en polititalsmann ifølge nyhetskanalen.

Politiet ble tilkalt litt over klokken fire natt til i dag etter at det kom inn rapporter om at en 26 år gammel kvinne hadde blitt voldtatt på Great John Street Hotel.

- Vi kan bekrefte at vi hadde et arrangement på mandag kveld, og at vi bistår nå politiet i deres etterforskning. Foreløpig stengt er hotellet stengt, men vi håper å åpne igjen senere i ettermiddag, sier en talskvinne fra hotellet til Sky News. 

Hele laget på by\'n

Med unntak av Cristiano Ronaldo som var i Zürich på FIFA-galla, stilte Uniteds førstelagstropp mannssterke foran klubbens årlige julefest.

Allerede ved lunsjtider mandag samlet spillerne seg på kasino, hvor eksotiske dansere underholdt gamblende fotballstjerner. Deretter gikk turen til puben «Old Grapes» som er eid av såpeskuespilleren Liz Dawn fra  «Coronation Street».

Herfra gikk turen til Great John Street Hotel for flere av spillerne, og det var altså her den angivelige voldtekten fant sted, melder Sky News.

Det var under en julefest i regi av United-spillerne at den angivelige voldtekten skal ha funnet sted. Ingen spillere er involvert, melder politiet i Manchester. Foto: AP/Scanpix
Det var under en julefest i regi av United-spillerne at den angivelige voldtekten skal ha funnet sted. Ingen spillere er involvert, melder politiet i Manchester. Foto: AP/Scanpix Vis mer

Politiet nekter å bekrefte eller avkrefte om noen av spillerne er mistenkt for å være involvert, melder BBC Sport.

Ingen i Manchester United har foreløpig villet kommentere saken.

Voldtektsanklager etter United-julebord