Voldtektsdømt spiller får trene med laget igjen

På anbefaling fra fotballspillernes fagforening.

FÅR TRENE: Sheffield United sier at de lar voldtektsdømte Ched Evans trene med klubben på anbefaling fra fotballspillernes fagforening (PFA). Foto: AP Photo / Nick Potts / NTB Scanpix
FÅR TRENE: Sheffield United sier at de lar voldtektsdømte Ched Evans trene med klubben på anbefaling fra fotballspillernes fagforening (PFA). Foto: AP Photo / Nick Potts / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Sheffield United sier at de lar voldtektsdømte Ched Evans trene med klubben på anbefaling fra fotballspillernes fagforening (PFA).

Evans ble satt fri sist måned. Da hadde han sonet halvparten av en dom på fem års fengsel, etter å ha blitt dømt for voldtekt av en 19 år gammel kvinne på et hotellrom i mai 2011.

Flere røster hevder at Evans ikke bør bli tatt inn i fotballvarmen igjen. I Sheffield-leiren er meningene delte.

Sheffield United understreker at de lar spillerne trene med dem siden det var Evans' siste klubb før soning, men sier også at de ikke har tatt noen avgjørelse om de skal skrive ny kontrakt med den tidligere walisiske landslagsspilleren.

- Vi lar ham trene med oss på henstilling fra PFA, slik at han kan komme tilbake i form og hjelpe ham til å komme tilbake i arbeid, het det i en pressemelding.

Evans hevder at han er uskyldig dømt.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer