Barry Bennell

Voldtektsmann døde

Den pedofile tidligere fotballtreneren Barry Bennell (69) omkom i fengselet i England.

OMKOM: Barry Bennell døde i fengsel. Foto: Shutterstock editorial / REX.
OMKOM: Barry Bennell døde i fengsel. Foto: Shutterstock editorial / REX. Vis mer
Publisert

Den pedofile tidligere fotballtreneren Barry Bennell (69) skal ifølge det engelske justisdepartementet ha dødd i fengsel. Det skriver flere engelske medier, blant andre Sky News.

Den tidligere Crewe Alexandra-treneren og Manchester City-speideren, som ifølge rapportene hadde kreft, satt inne på HMP Littlehey, hvor han sonet en fengelsdom på 34 år.

Han ble en gang beskrevet av en dommer som «djevelen inkarnert».

Han satt i fengsel etter å ha blitt dømt for seksuallovbrudd mot gutter ved fem separate anledninger - fire i Storbritannia og én i USA.

Bennell ble først fengslet i Florida i 1994 for å ha voldtatt en britisk gutt på en fotballturné i USA, før han ble dømt med fengselsstraff i Storbritannia i 1998, 2015, 2018 og 2020.

«Fangen Barry Bennell døde på HMP Littlehey 16. september 2023. Som med alle dødsfall i varetekt, vil fengsels- og prøveombudsmannen undersøke årsaken til dødsfallet», uttalte en talsmann for krimnalomsorgen, gjengitt av Sky News.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer